Architect

SACON is een ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschap, gevestigd in Zwolle. Onze missie is vormgeven aan een aangename leefomgeving. Wij werken aan integrale, vooral binnenstedelijke projecten met oog voor de context, duurzaamheid en het welbevinden. Onze opdrachtenportefeuille is breed en omvat stedenbouwkundige plannen, herstructureringsopgaven, woon- en zorgprojecten, bedrijfshuisvesting en scholen, zowel in nieuwbouw als in renovatie en transformatie van bestaand vastgoed. Het bureau bestaat uit een hecht team van 14 medewerkers. We werken in per opgave samengestelde teams, waarbij onze integrale werkwijze de kwaliteit van onze plannen borgt.

Functie
We zoeken een creatieve ontwerper die via ontwerpend onderzoek tot de kern van een opgave komt en deze uitwerkt tot een heldere visie. Specifieke gebruikerswensen, context, sfeer en karakter, duurzaamheid, gezondheid en circulariteit zijn daarbij relevante aspecten. Omgevingscommunicatie en bewonersparticipatie zijn een belangrijk onderdeel van het werk, de omgeving moet met enthousiasme mee kunnen groeien met de ontwerpbeslissingen.

We zoeken een collega die zelfstandig en in teamverband aan diverse projecten werkt en sturing weet te geven aan ontwerpprocessen binnen het ontwerpteam. Je hebt daarbij een verbindende rol, bewaakt de planning, kwaliteit en financiën en bent contactpersoon voor de opdrachtgever.

Functieprofiel

  • Afgeronde universitaire opleiding architectuur of Academie van Bouwkunst.
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring als (project)architect.
  • Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Een gedreven persoonlijkheid, flexibel, betrokken en accuraat.
  • Ervaring met Vectorworks, SketchUp en Adobe Creative Cloud.
  • Een goede beheersing, mondeling en geschreven, van de Nederlandse taal.

Wij bieden

  • Een veelzijdige en interessante functie binnen een enthousiast team.
  • Een functie van 32-40 uur voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Salaris op basis van de architecten CAO.
  • Winstdeling via gecertificeerde aandelen (bij een vaste aanstelling).

Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn? Mail ons dan een motivatie en stuur deze met je CV en portfolio per e-mail naar info@sacon.nl, ter attentie van Dominique van Ekeren onder vermelding van ‘sollicitatie architect’.

Wil je meer weten over de functie of ons bureau, neem dan contact op met Hanneke Rinkel via ons telefoonnummer 038-4221050 of stuur een mail naar info@sacon.nl.