Sacon en BIM

Sacon loopt in de voorhoede van de BIM ontwikkelingen en verzorgt, naast de BIM uitwerking van eigen projecten, ook BIM advies, ondersteuning en modelleerwerk voor de markt.

BIM Advies

De kracht van BIM (Bouwwerk Informatie Model) zit in de geïntegreerde informatie van de adviserende en de uitvoerende disciplines. In deze samenwerking, die verloopt van grof naar fijn, worden plannen uitgewerkt in een gemeenschappelijk digitaal model. Door onze kennis en ervaring met BIM is Sacon in staat sturing te geven aan het BIM proces. Het resultaat is een efficiënte voorbereiding van het bouwproject met een uitvoering die verloopt zoals gepland en binnen het overeengekomen budget. Als bureau zijn wij ervan overtuigd dat BIM het toekomstige bouwen zal gaan bepalen, omdat hiermee een innovatief en geïndustrialiseerd bouwproces tot stand komt. Graag dragen wij onze kennis ook uit naar andere bouwgerelateerde bedrijven. Daarom verricht Sacon ook BIM diensten voor MKB bouwbedrijven, collega architecten en leveranciers van bouwproducten.

In onze whitepaper (in PDF) kunt u lezen op welke wijze BIM binnen Sacon wordt toegepast, wat de voordelen zijn en wat Sacon voor u met betrekking tot BIM te bieden heeft. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Mark Winkler of Marcel de Groot, telefoon 038 – 4221050.

Download de whitepaper over de BIM methode

BIM Basis ILS

Sacon is aangesloten bij BIM Basis ILS, een groeiend aantal partijen in de bouw sluit zich aan bij het initiatief om een basis informatieleveringsspecificatie te hanteren.

Meer lezen kan op BIMloket

BIM Loket Basis ILS