Emmy Jansen stelt zich voor

Ik ben Emmy Jansen. Vorig jaar juni ben ik afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academie in Interior Design & Styling en volg op dit moment de Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Deze studie bestaat uit een combinatie van werken en studeren. Sacon heeft veel diversiteit in de projecten, waaronder projecten in de zorgsector. Dit vind ik erg interessant, mede omdat mijn afstudeerproject ging over het samenbrengen van studenten en ouderen in hetzelfde wooncomplex om de eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

Door mijn interieur achtergrond verwacht ik nieuwe input te kunnen leveren aan de projecten en door mijn studie in architectuur kan ik ook een bijdrage leveren in het ontwerpproces op architectonisch niveau en hierin groeien. Ik herken mij in de visie van Sacon om de gebruiker centraal te zetten in de ontwerpprocessen. Geschiedenis, locatie en context van een gebouw spelen ook een belangrijke rol in het ontwerpproces. Deze factoren sturen het uiteindelijke ontwerp in combinatie met de wensen van de gebruiker. Naast mijn werk en opleiding maak ik graag tijd voor hockey en muziek zoals gitaar, trompet en piano. Ook vind ik het leuk om te tekenen en af te spreken met vriendinnen.

Laatste nieuws