Bouwkundig modelleur

SACON architecten is gevestigd in Zwolle. Met een team van 14 personen werken wij in een breed werkveld aan een interessante mix van opgaven. Onze portefeuille bevat woningbouw, zorgprojecten, scholen en utiliteitsbouw, zowel in de vorm van nieuwbouw als herbestemming. Onze plannen zijn te karakteriseren als zorgvuldige architectonische ontwerpen, gemaakt met oog voor de gebruiker en in goede aansluiting op de context. Duurzaamheid en welbevinden zijn belangrijke thema’s in ons werk.

Voor versterking van ons team zoeken wij een bouwkundig modelleur. Een bouwkundige die affiniteit heeft met onze architectuur en een creatieve, nauwkeurige en zorgvuldige werker. Een modelleur die in samenwerking met een projectarchitect of projectleider zorgt voor de technische uitwerking van projecten op verschillende schaalniveaus.

Profiel

  • MBO/HBO Bouwkunde.
  • Talentvolle modelleur met oog voor vormdetail.
  • Ervaring met Autocad en kennis van Revit.
  • Kennis van de bouwregelgeving.
  • Een gedreven persoonlijkheid, betrokken en accuraat.

Een goede beheersing, mondeling en geschreven, van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Een veelzijdige en interessante functie binnen een enthousiast team.
Een dienstverband van 40 uur voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Salaris op basis van de architecten CAO.

Jouw sollicitatie bestaande uit een korte motivatie, cv en portfolio kun je voor 15 juli 2024 per e-mail sturen naar info@sacon.nl onder vermelding van ‘sollicitatie bouwkundig modelleur’.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mark Winkler per telefoon 038-4221050 of per e-mail winkler@sacon.nl

Meer informatie over SACON is te vinden op www.sacon.nl