Bureau

Ons bureau is gestart in 1984 en wij zijn gevestigd in Zwolle. Ons team van 14 medewerkers bestaat naast ontwerpers in architectuur, stedenbouw en landschap ook uit mensen met expertise in bouwtechniek, kosten en procesorganisatie. Door onze bureausamenstelling borgen we de kwaliteit in het hele ontwerp- en bouwproces.

We werken integraal door opgaven vanuit de verschillende schaalniveaus te benaderen. Een goed plan wordt gemaakt vanuit een duidelijke visie en vindt het evenwicht tussen uitstraling, inpassing, functionaliteit, prijs, kwaliteit en techniek. Wij zorgen er voor dat onze ontwerpen tot in detail zorgvuldig zijn uitgewerkt. SACON architecten is lid van de BNA.

SACON architecten ontwerpt voor mensen vanuit de overtuiging dat de omgeving invloed heeft op het welbevinden van zijn gebruikers. Ons doel is voor hen een inspirerende omgeving te realiseren. Een plek waar mensen zich thuis voelen. We verdiepen ons in de specifieke gebruikerswensen. Wij reageren met ons ontwerp ook op de context. We behouden hierbij wat goed is en versterken wat beter kan. Door onze werkwijze ontstaan plannen met eigenheid en krijgen de gebruikers binding met de plek.

SACON architecten
Bureau voor architectuur, stedenbouw en landschap

Burg. Roelenweg 28
8021 EW Zwolle

038 422 10 50
info@sacon.nl
Route