Rondje langs eigen werk

Als de gebruiker er letterlijk en figuurlijk ingegroeid is en de aansluiting van het gebouw met de (groene) woonomgeving volwassen is geworden zijn de projecten vaak nog mooier.

Vlak na een oplevering zijn onze opdrachtgevers, de toekomstige gebruikers, de bouwers en wij doorgaans trots op het resultaat. Maar nieuwbouwplannen moeten ook altijd even ‘in bezit genomen worden’. Als de gebruiker er letterlijk en figuurlijk ingegroeid is en de aansluiting van het gebouw met de (groene) woonomgeving volwassen is geworden zijn de projecten vaak nog mooier.

Wij zijn dus altijd benieuwd: hoe staat ons werk er na een aantal jaar bij? Is iedereen nog steeds tevreden, functioneert het plan zoals gehoopt, verouderd het plan mooi, zijn er voor ons leer- en verbeterpunten?

Dit jaar trokken we met het hele team noordwaarts en bezochten we de woon- en zorgprojecten Nieuw Buren en Tellepark in Heerenveen. Daarna bekeken we drie zorgprojecten in Tolbert. Wat wij zagen en hoorden stemde ons positief. Daarnaast heeft dit rondje noord Nederland ons zeker gescherpt in waar we nog punten op de i kunnen zetten.

Laatste nieuws